10 consells útils per estalviar amb les nostres assegurances sense perdre cobertures.

08/06/2016

Es poden abaratir les despeses familiars que destinem a les nostres assegurances sense quedar exposats, únicament has de saber com!

 1. Aplica franquícies. Es poden aplicar franquícies en algunes cobertures de pòlisses de qualsevol tipus (llar, vehicles, comunitats...) i així fer abaixar la prima sense perdre la cobertura.
 2. Ajusta capitals: És primordial tenir els bens assegurats per el valor que els hi pertoquen, mai per menys, però tampoc cal assegurar-ho per més, això si... abans de fer  modificacions de capital consulta amb el teu agent o corredor d’assegurances i que t’orienti sobre quin capital és el correcte.
 3. Comprova garanties doblades: Es freqüent en assegurances de pisos, tenir assegurat l’edifici mitjançant una pòlissa comunitària i al mateix temps tenir assegurat l’edifici per la pòlissa del pis, amb el consell d’un expert es poden fer cuadrar les dues pólisses de forma que quedi coberts el màxim pagant el just i necessari.
 4. Paga anualment. Intentar fraccionar els pagaments el mínim possible, les formes trimestrals, mensuals o inclús semestrals sempre comporten recàrrecs.
 5. No allarguis massa el tot risc. A partir del 5é any de vida del cotxe el valor del vehicle baixa en picat. Es recomanable mirar altres opcions com tercers amb incendi i robatori, per exemple.
 6. Càrrecs bancaris: Paga les assegurances sempre a través del  banc, pagar els rebuts en metàl·lic, a més de ser menys segur i quasi obsolet, és més car.
 7. Revisa els capitals de les pòlisses de vida per cobrir hipoteques i crèdits: Si tenim contractada una pòlissa per cobrir el capital d’un crèdit, segurament el deute anirà baixant a mesura que paguem les quotes, si no necessitem l’assegurança per res més, si adaptem el capital cada un cert temps pagarem el preu just.
 8. Agrupa assegurances: Les asseguradores ofereixen descomptes si contractem totes les nostres assegurances amb la mateixa, a més guanyem força; no és el mateix tenir una assegurança que tenir-ne 10 allà mateix.
 9. Agrupa persones. Les assegurances mèdiques o mútues ofereixen millors preus si el grup de persones a assegurar és major. Per tant, és millor tenir una pòlissa que cobreixi a tota la família que tenir-ne 5 de disperses.
 10. Fes una bona declaració a l’agent. S’ha de donar tota la informació del bé que volem assegurar sense reserves al nostre agent d’assegurances, així l’agent podrà fer una pòlissa a mida que s’adapti a les nostres necessitats.
 11. 11.BONUSTRACK de regal. L’últim consell, com no podria ser un altre: calcula les teves assegurances sense sortir de la nostra web i comprova sense compromís que podem fer per tu!!

Gràcies per llegir-nos!! COMPARTEIX si t’ha semblat interessant! Bona setmana a tots!!

 

 

Assegurances Roses

En línia

Assegurances Roses

Gràcies per contactar amb nosaltres. En què us podem ajudar?

13:39