7 casos que cobreix l’assegurança de casa i segur que no saps.

17/11/2016

Quan contractem una assegurança de casa, tots pensem en les cobertures d’incendi, robatori o danys provocats per fuites en canonades, però no acaba aquí. Hi han d’altres cobertures menys conegudes que t’ajudaran a treure tot el suc a la teva assegurança.

 

1.-.BENS DESPLAÇATS EN PERÍODE DE VACANCES: Si!, les teves maletes et queden cobertes quan estàs viatjant, sempre i quan el lloc on t’allotgis tingui unes seguretats similars a les de casa teva.

 

2.- BENS REFRIGERATS: Donem cobertura al menjar que es faci malbé a causa d’un tall de llum o sobretensió que tinguis al refrigerador.

 

3.- BENS PROPIETATS DE TERCERS: Sovint tens convidats a casa? Doncs pots cobrir els seus bens per si pateixen algun contratemps!

 

4.- PLAQUES VITROCERÀMIQUES I PLAQUES: Quasi totes les assegurances cobreixen ja els trencaments de les plaques ( siguin marbres de cuina o de lavabo) i també les vitroceràmiques de cuina si es trenquen.

 

5.- RC DE LA FAMILIA: El teu fill trenca un vidre jugant a pilota? Fas caure algú anant amb bici? El teu gos ha mossegat el gat del veí? Tots aquests casos i d’altres queden coberts per la Responsabilitat civil familiar, no ho sabies oi?

 

6.- SERVEI BRICOHOGAR: La cobertura ideal per les persones que no poden suportar el bricolatge! Si has de canviar una aixeta, muntar un moble d’IKEA o penjar un quadre i no tens cap ganes de fer-ho, truca al servi d’assistència de Catalana, t’enviarem algú que ho faci per tu. Sense cap sobre cost.

 

7.- TOT RISC ACCIDENTAL : Aquesta es una garantia opcional, si les garanties que ofereix Catalana Occident et semblen poques, sempre pots contractar el TOT RISC, que cobreix totes les eventualitats que no queden cobertes per l’assegurança multirisc comuna. Informa’t!!

 

Recordeu!! Fins a final d'any estem aplicant un 15% de descompte en la nova contractació d'assegurances de cases, pisos, apartaments etc... Demana'ns pressupost sense compromís aquí: Vivenda

 

Gràcies per llegir-nos!!! si has aprés quelcom que no sabies i a més t’ha semblat interessant COMPARTEIX! Segur  que a algú dels teus també li semblarà.

 

 

 

Assegurances Roses

En línia

Assegurances Roses

Gràcies per contactar amb nosaltres. En què us podem ajudar?

14:08