7 CASOS QUE CUBREIX LA TEVA ASSEGURANÇA A TERCERS I SEGUR QUE NO SABIES.

01/02/2016

D'entrada dir que no totes les assegurances de cotxe són iguals, però en el seguent post us parlaré de cobertures molt comuns d'una assegurança básica (a tercers) habituals en la majoria de les vostres pólisses d'Autos, alguna segur que us sorprendrà!

 

 

1. Responsabilitat Civil com a vianant o ciclista.

L'assegurança de RC no es limita únicament al teu vehicle, cobreix també les reclamacions que puguis rebre com a vianant, ciclista (no federats) o com a conductor de vehicle terrestre sense motor. La cobertura existeix tant per al prenedor del vehicle com al cònjuge i als fills. Es una cobertura també molt comuna en el contractes d'assegurança de casa.

2. Danys causats per animals cinegètics

Que són els animals cinegètics? Doncs, és tot aquell animal que es considerat de caça, com el senglar, el cèrvol o la guilla, per exemple. Normalment ja no és necessari que tinguis l'assegurança a tot risc, la majoria de les companyies ho estan cobrint ja amb l'assegurança a tercers.

3. Accidents del conductor

La Seguretat Social cobreix els accidents de trànsit? Doncs NO. LA SS en cas d'accident té l'obligació d'atendre'ns, però... qui es fa càrrec de la factura?  L’asseguradora. És important vigilar que la nostra assegurança tingui aquesta garantia.

4. Vidres

Tots sabem que l'assegurança més bàsica ja acostuma a cobrir els vidres, però quins? Per regla general es cobreixen el vidre parabrisa, el posterior i tots els laterals del vehicle. Sovint es cobreix també el sostre solar, però la garantia a tercers no inclou els vidres dels retrovisors, llums o intermitents.

5. Localització de multes

Ja són cada cop més les companyies que tenen accés al fitxer TESTRA i et poden avisar de les teves sancions de trànsit abans que la pròpia administració. Cobreixen també el recurs de la multa, sense cost per part de l'assegurat, en el cas de que no hi estigui d'acord.

6. Indemnitzacions per retirada de carnet.

Les asseguradores acostumen a tenir indemnitzacions econòmiques en cas de pèrdua parcial o total dels punts del carnet. I per tant, evidentment no es faran càrrec de cap multa, però si del cost que generin els cursos i proves per la recuperació dels punts.

7. Assistència a les persones.

I per acabar, la més desconeguda de totes. La població en general pensa que la cobertura d'assistència es limita a la grua per si el vehicle s'espatlla, però no. La garantia d'assistència dóna cobertura al prenedor, cònjuge i fills tant si es viatja amb cotxe, com si no. Què vol dir això? Doncs que si per exemple tens un problema mèdic greu durant un viatge, encara que el vehicle estigui aparcat al garatge de casa i en perfectes condicions, la teva asseguradora té l'obligació de cobrir la repatriació o les despeses mèdiques derivades del teu problema.

 

 

Actualment casi qualsevol assegurança de cotxe a tercers té totes aquestes garantíes i segur que no totes les coneixies, com és evident tots els nostres productes les tenen. Esperem que t'hagi resultat interessant el post! Si és així COMPARTEIX-HO!! I seguirem sorprenent a més gent!

SALUT!!!