Assegurances de transport

17/08/2016

T’agrada la guitarra? Punxes música? O ets més d’audiovisuals? Tens un equip informàtic molt car? Aficionat a la fotografia potser?

Quina cobertura?

Doncs... una cobertura de transport, si el suposat material està fixe a casa o a dins l’empresa la pròpia assegurança de l’empresa o de la casa ja cobreix aquest material ( si està ben declarat, és clar)

Però molt d’aquests materials es transporten, i durant aquest transport també ens el poden robar, o tenir un accident amb el cotxe i fer malbé l’equip, per exemple. També pot passar que durant la càrrega o descàrrega de l’equip en qüestió ens caigui i pateixi algun dany.

Les assegurances de vehicle no cobreixen els bens que es troben dins del vehicle amb la cobertura de robatori, i menys si és una càmera fotogràfica de 10.000€ o un Oboè fet a mà. L’única opció que tenim si volem assegurar aquests objectes especials es fent una assegurança sobre l’objecte en qüestió.

 

Si la teva feina o la passió de la teva vida depèn d’un objecte o màquina, no t’ho pensis demana pressupost i et sorprendràs!!!

 

Si t'ha interessat el post, COMPARTEIX!!! Potser a algú altre també li interessarà!

 

 

Assegurances Roses

En línia

Assegurances Roses

Gràcies per contactar amb nosaltres. En què us podem ajudar?

14:05