Cal assegurar als gossos?

01/04/2016

Vistes les imatges, ja podem extreure que caler, cal.... però és obligatori?

 

Són moltes i variades les satisfaccions que proporciona el compartir la vida amb un gos, però irremeiablement també en deriven una sèrie de responsabilitats.

“Però si el meu gos no mossega, és un tros de pa!!!” Aquesta és la resposta que surt automàticament, però segurament la majoria de sinistres no es deuen a episodis de violència dels gossos cap a les persones, sinó a accions fortuïtes i sense mala intenció. A més, que sigui pacífic amb les persones, no significa que no tingui baralles territorials amb altres gossos o no pugui ferir altres animals.

Ja ho sabem, els gossos són imprevisibles: pateixen excessos d’eufòria amb facilitat,  poden menjar-se les sabates del teu veí, o directament al gat;  travessar alegrement la carretera i provocar un accident o fer caure a un ciclista per exemple…  alguns son capaços de fer-ho tot en una sola tarda!  

El sentit comú ens diu que és necessària una assegurança en tots els casos, però per llei només és obligatòria si el teu gos és d’una raça considerada potencialment perillosa.  Per a qui tingui dubtes, al final del text hi trobareu un Link amb el llistat.

És important saber que hi ha asseguradores que inclouen dins de la Responsabilitat Familiar la Responsabilitat Civil del gos, sempre i quan no sigui considerat de raça perillosa, llavors necessitarà una assegurança a part.  La responsabilitat civil familiar s’inclou dins l’assegurança de la llar i la cobertura es pot estendre, a més de gossos, a altres animals domèstics. Es important, tenir-ho controlat. Ja que pot ser que ja ho tinguem assegurat i no en siguem conscients.

Sempre hem d’entendre que la RC només cobreix a terceres persones, per tant els danys que provoqui el gos a coses o de la nostra propietat o dels nostres familiars no es poden cobrir.

Aquests productes ja inclouen garanties opcionals com són la reclamació de danys, o garantia d’accidents del gos a fi de cobrir possibles despeses en veterinaris o centres especialitzats, si el gos patis algun tipus d’accident.

Si necessites pressupost demana'ns sense compromís.

Esperem haver resolt els dubtes, i ja saps! Si t’ha interessat a tu potser interessa a algú altre. Comparteix!!!

http://www.certimedic.es/todas-las-razas-de-perros-considerados-potencialmente-peligrosos/

 

Assegurances Roses

En línia

Assegurances Roses

Gràcies per contactar amb nosaltres. En què us podem ajudar?

13:04