Compte client.

26/10/2016

Has pensat en agrupar totes les assegurances en un sol rebut i no confies amb el banc? Aquí et presentem la teva solució definitiva.

 

Catalana Occident comercialitza des de fa uns dos anys el compte client, una solució per aquells que no volen tenir sorpreses quan miren l'extracte bancari. Una forma senzilla i entenedora d'agrupar totes les assegurances en un sol rebut mensual, sense cap recàrrec per fraccionament.

A qui va dirigit?

Doncs a clients integrals de Catalana Occident, ofereix grans avantatges ser client integral,com son: la comoditat d'accedir a totes les teves finances i pòlisses d'assegurances amb un sol clic, tenir sempre al mateix agent d'assegurances que gestiona els teus riscos, el tracte preferent davant riscos difícils de cobrir en el mon assegurador ; com són les assegurances de cotxe i moto dels més joves de la família etc...

Com funciona?

Es senzill,

1.- El primer pas es obrir un pla d'estalvi amb Catalana Occident de mínim 3.000€ amb un interès GARANTIT d'un 1'10% renovable anualment. Amb totes les garanties de productes de qualitat i transferència que ofereix l'estalvi amb una gran asseguradora. 

2.- Agrupa les teves pòlisses. 

  • Si en tens 2 incrementem aquest 1,10% dels teus estalvis un 0,20% més.
  • Si en tens 3 l'incrementem un 0,25%.
  • Si són 4 incrementem a 0,35%
  • Si son més de 4 l'incrementem un 0,45%

3.- Aquest punt el fem nosaltres, sumem l'import de les teves assegurances i el dividim entre 12 mensualitats, sense interessos ni despeses extres. 

Com contractar-ho?

Posa't amb contacte amb nosaltres o cotitza tu mateix/a les teves assegurances sense sortir d'aquesta web. T'explicarem quins son els passos a seguir i us guiarem a l'hora de analitzar els riscos i assegurar-los correctament. I el més important de tot! També estarem amb tu quan tinguis un sinistre, res de telèfons, res de correus electrònics, només contacte directe. 

I si queden dubtes el video de la dreta us pot ajudar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Assegurances Roses

En línia

Assegurances Roses

Gràcies per contactar amb nosaltres. En què us podem ajudar?

14:14