Decàleg del millor Sant Joan

21/06/2016

Sant Joan és per a molts la millor festa de l'any, ja que simbolitza el començament de l'estiu; però també és perillosa i un malson per animals i persones a qui els hi fa por la pólvora. 10 consells per tenir el millor SANT JOAN!!

  1. Tancar portes i finestres, així com no tenir roba estesa i si sortim de casa, abaixar les persianes de casa per evitar accidents o malifetes que poden derivar en un incendi. 
  2. Si tires petards, busca un lloc segur. Sense cases al voltant i a més de 500 metres de cap zona boscosa, a Roses ho tenim fàcil amb tanta platja!!
  3. No posar petards dins de rajoles, bústies etc... encara que sonin més fort, la metralla o troços del recipient poden ferir-nos o produir danys, i des de assegurances Colls&Guerra no tenim cap ganes de pagar les bústies dels vostres veïns. 
  4. Vigila la categoria dels petards.  N'hi ha de tres tipus:  Tipus I (12 anys) Tipus II (16 anys) Tipus III ( 18 anys)
  5. Respectem la por dels altres. Hi ha gent que té pànic als petards, per tant hauríem d'evitar tirar-ne en llocs molt transitats. Sobretot evitar les bromes amb petards i no tirar-los mai on hi hagi gent.
  6. Intentem no utilitzar cap part del nostre cos per tirar petards ( n'hi ha que són molt imaginatius). Buscar llocs segurs i lluny de les nostres extremitats.
  7. Si un petard no explota o triga més del compte no t'hi acostis!! fes un volt de 30 minuts i despres tira-hi aigua a sobre.
  8. Si teniu animals a casa no els drogueu ni li apliqueu medicaments sense la revisió d'un veterinari, intenta condicionar-li el seu espai preferit de casa amb les seves coses, menjar i aigua i no l'atabaleu massa o el seu estat nerviós pot empitjorar.
  9. No fer fogueres sense l'autorització pertinent.
  10. Si per Sant Joan interactues amb foc millor utilitza peces de cotó o texanes de màniga llarga.

Des de Assegurances Colls Guerra us desitgem el millor dels Sant Joan i que sigui l'inici del millor dels estius. Sempre amb precaució!!

Si la informació t'ha servit per alguna cosa, COMPARTEIX-LA!!! Potser a algu altre també li farà servei!!

 

 

Assegurances Roses

En línia

Assegurances Roses

Gràcies per contactar amb nosaltres. En què us podem ajudar?

14:04