El Carnaval de Roses i les assegurances

02/02/2017

T'has parat a pensar quines assegurances necessita la vostra colla? Aquí t'ho expliquem!!

Arriba el cap de setmana que tot el poble de Roses esta esperant. Queden pocs dies per fer  moltes coses: gestionar els nervis,  fer els últims retocs als vestits i a les carrosses, triar la música, comprar el menjar, les begudes….  Però i l’assegurança? Que necessitem per poder sortir amb la nostra carrossa amb tranquil·litat? Us ho expliquem!

 

D’entrada, imprescindible i obligatori si portem carrossa tenir assegurat el vehicle que estira la carrossa. Igual de important es comprovar que en aquesta assegurança obligatòria hi hagi la clàusula que especifiqui que aquest vehicle pot portar remolc.

 

Si el vostre remolc tingués matrícula pròpia, diferent a la del vehicle que l’estira, el remolc també ha de tenir una assegurança pròpia (diferent a la de l’assegurança del vehicle). Aquestes matrícules comencen per la lletra R.

 

A nivell associatiu o de colla, d’entrada no seria necessari contractar cap assegurança.

Ara bé, si aquesta colla està donada d’alta com una associació i a part de les passades de carnaval fan alguna altra activitat:  festes, espectacles per recaptar fons etc…  en aquest cas sí que es necessita una assegurança de Responsabilitat Civil per fer front a possibles reclamacions de tercers persones.

 

Esperem que aquesta informació us sigui molt útil i que disfruteu al màxim del meravellós Carnaval que tenim, això si, amb responsabilitat i seguretat.

 

Si us heu adonat que us falta alguna assegurança, no dubteu a preguntar-nos per les nostres ofertes, pressupost sense compromís i sense sortir de la nostra web!!!

 

 

Us ha interessat el nostre post? Comparteix-lo!!!

 

Assegurances Roses

En línia

Assegurances Roses

Gràcies per contactar amb nosaltres. En què us podem ajudar?

13:40