HAS D'ENGANXAR UNA TARGETA NOVA AL TEU VEHICLE.

04/05/2016

A part de la targeta de la ITV, en breu n'haurem de posar una altra que proporciona la DGT. Saps quina?

La notícia es que a partir d'ara la DGT començarà a distribuir, a partir d'avui unes targetes que haurem d'enganxar al nostre vidre parabrises de forma obligatòria, exactament igual que les de la ITV.

Aquesta targeta servirà per classificar els vehicles per el grau de contaminació i la finalitat segurament serà el restringir la circulació dels vehicles més contaminants a segons quines zones o grans ciutats. Així les autoritats competents sabràn amb facilitat quin és el nivell d’emissions que emet el nostre vehicle amb tan sols un cop d'ull al nostre vidre. 

Hi hauran 4 classificacions que es diferenciaran amb el color de la pròpia targeta.

BLAU: Vehicles amb contaminació 0. Majoritàriament vehicles 100% elèctrics.

VERD i BLAU. Vehicles considerats ECO. Vehicles que tenen motors mixtes entre gasolina i energies renovables, híbrids no endollables o endollables amb autonomia de menys de 40 km.

VERD. Categoria C. Aquest distintiu el portaran vehicles de gasolina a partir de 2006 i els dièsel a partir del 2014.

GROC. Categoria B. Aquesta targeta l'hauran de portar al vidre els cotxes i furgonetes de gasolina matriculats des de principis de l'any 2000 i els dièsel de 2006 en endavant.

La pròpia DGT és qui s'encarrega de distribuir aquestes targetes als usuaris, han començat per els propietaris de vehicles de la categoria blava, mica en mica tots anirem rebent la nostra.

 

Esperem que la informació us hagi semblat interessant, COMPARTEIX-LA si és així. 

Recorda que pots calcular les teves assegurances sense compromís des de els nostres tarificadors!! http://www.assegurancesroses.cat/ca/productes/

 

Salut!!!!

 

 

 

Assegurances Roses

En línia

Assegurances Roses

Gràcies per contactar amb nosaltres. En què us podem ajudar?

14:33