No siguis ximplet!La teva assegurança de moto o ciclomotor desde....

27/05/2016

Ens enlluernen amb preus ben baixos al contractar les assegurances de ciclomotor o moto però no ens expliquen tota la veritat, ens diuen que pots contractar desde 80, 90 o 100€. És cert?

Doncs sí, és cert! Pots contractar la teva assegurança obligatòria a uns preus irrisoris, però on és la trampa?

 

Al carrer, les assegurances s'han acabat diferenciant per les que són a tercers i a tot risc .I tots tenim clar que les assegurances a tercers són les que cobreixen els danys que podem ocasionar a terceres persones, i les assegurances a tot risc cobreixen els danys a tercers i a més; ens cobreixen els danys que podem haver patit nosaltres, independentment de qui tingui la culpabilitat del sinistre. 

Bé, fins aquí tot correcte, però l'assegurança a tercers o obligatòria no cobreix absolutament res més que això, i aquests productes en l'afany d'aconseguir ser els més econòmics no inclouen dos garanties bàsiques, l'assistència en viatge i els ocupants.

Si! Sembla estrany però ens hem cansat de veure assegurances de moto que no inclouen l'assistència en viatge, per tant si contracteu aquestes pòlisses de : “ tu seguro de moto desde...” o aquestes que regalen el primer any amb la compra del ciclomotor o moto, vigileu que si algun dia s'atura haureu de tornar a casa fent la "carretilla".

Tot i això, molt més important em sembla contractar la garantia d'ocupants.

Si es vol córrer el risc de no tenir assistència amb la moto per pagar un xic menys d'assegurança, em sembla raonable, però la garantia d'ocupants o accidents del conductor es PRIMORDIAL. Ja que la seguretat social no paga els accidents de circulació, que vol dir això? Doncs que si tenim un accident contra un altre vehicle no hauríem de tenir problemes ja que l'assegurança de l'altre vehicle cobrirà les nostres despeses mèdiques. Però, per contra, si l'accident l'hem tingut sols o el contrari no és un vehicle per exemple, haurem de  fer-nos càrrec nosaltres mateixos de totes les despeses mèdiques derivades, inclosos els trasllats amb ambulància o helicòpter, la hospitalització, la recuperació posterior, etc... i aquesta suma pot ser MOLT CARA. Aquesta garantia també inclou un capital per mort o per invalidesa que pot variar segons contractes o companyies.

Així que el nostre consell és que controleu que teniu la garantia d'ocupants o accidents del conductor i d' assistència a la vostra assegurança de moto o us pot sortir molt cara la broma. 

Si voleu informació de les nostres assegurances de moto ( sempre amb totes les garanties necessàries) ho podeu fer On-line i sense cap compromís aquí! 

http://www.assegurancesroses.cat/ca/productes/vehicle/

 

Gràcies per llegir-nos, si us ha semblat interessant la informació COMPARTIU-LA!! Potser a algú altre també li ho semblarà!!!

 

Assegurances Roses

En línia

Assegurances Roses

Gràcies per contactar amb nosaltres. En què us podem ajudar?

13:11