Propòsit per el 2017: ESTALVIAR!!!

11/01/2017

No et podem ajudar a deixar de fumar, ni et portarem al gimnàs, tampoc t'ensenyarem anglès ni a tocar el piano. Això sí, vols estalviar? El nostre mètode és infalible...

A tots ens agrada disposar dels diners, comprar capritxos, menjar fora, viatjar etc…  i quan més tenim, més necessitem, i més gastem. Ens adaptem als ingressos que tenim, i això a vegades fa que l’estalvi se’n ressenteixi.

Com?

Senzill. Tu proposes la quantitat i la periodicitat dels pagaments ( cada mes, cada trimestre, un cop l’any…) i et girarem un rebut al teu compte bancari. Si no estan disponibles al teu compte, no els pots gastar. Primer pas aconseguit!!

Quina quantitat?

Els experts aconsellen que s’ha de dedicar entre el 5% i el 20% dels nostres ingressos a l’estalvi. Depenent de quina sigui la situació familiar de cadascú.

Quan en puc disposar?

Doncs, com tots el productes que donen un rendiment als teus diners hi han uns terminis durant els quals no es pot disposar del capital. 12 Mesos. A partir d’aquest termini podrem disposar lliurement del nostre capital, més els rendiments GARANTITS que hagin generat.

Com es pot cobrar?

Es pot cobrar sencer o només una part. En cas de jubilació es pot cobrar mitjançant una renta mensual.

Que passa si un mes no puc pagar?

Res. El capital de l’estalvi es pot augmentar o disminuir, es pot deixar de pagar durant un temps, o per el contrari girar més de un rebut si aquell mes podem estalviar més de l’habitual. Quan més hi puguis posar, més hi trobaràs.

Com puc consultar els meus estalvis?

De forma immediata a través de les plataformes de Catalana Occident, sigui internet o bé per mòbil. O bé a través de la nostra agencia de forma personalitzada.

Perquè en una asseguradora si jo ja tinc els diners al banc?

Perquè les entitats asseguradores tenen uns grans marges de solvència exigits per la directriu europea SOLVENCIA II, en vigor desde gener 2016. Catalana Occident duplica les exigències a nivell de solvència que demana aquesta directriu.

També hem de dir que el sector assegurador gaudeix de millor salut que el sector bancari, molt castigat per la crisis econòmica, amb infinites fusions bancàries, amb rescats amb diner públic i gent amb cassoles a la porta d’entitats bancàries reclamant els seus estalvis. Cap imatge d’aquestes ha ocorregut davant d’una entitat asseguradora, i fa molts anys que comercialitzem aquests productes. Oferim productes transparents, amb atenció personalitzada i sempre amb el teu agent de confiança.

Vols pressupost personalitzat? Posa’t en contacte amb nosaltres!!!

Gràcies per llegir-nos!!! COMPARTEIX SI T'HA AGRADAT!!

Assegurances Roses

En línia

Assegurances Roses

Gràcies per contactar amb nosaltres. En què us podem ajudar?

13:30