Sortim de festa. El meu fill ( o un amic) pot portar el meu cotxe?

21/04/2016

Que passa si tenim un accident i no condueix la persona declarada a la pòlissa?

D’entrada hi ha varies possibilitats i per tant cal estudiar-les totes a fons:

 

Qui ha de portar el cotxe és major de 25 anys.

Cap problema. L’asseguradora ha de cobrir els possibles danys que hagis provocat a un tercer i els propis (si tens l’assegurança a tot risc). Per regla general les asseguradores posen el llistó als 25 anys, però no està de més fer una ullada al condicionat de la teva assegurança per mirar quin és el tall d’edat que estableix.

 

Qui ha de portar el cotxe es menor de 25 anys.

Com hem dit anteriorment, per regla general les asseguradores posen la línea als 25 anys i tots els menors de 25 anys tant per contractar una assegurança o per posar-se com a conductor autoritzat paguen un recàrrec.

  • Si aquesta situació està informada en pòlissa, pot agafar el vehicle qualsevol persona que no agravi el risc, és a dir, una persona que sigui més gran i amb més experiència conduint que la persona informada o autoritzada a conduir el vehicle.
  • Si aquesta situació no està informada tindrem problemes. L’asseguradora es negarà a pagar els danys que nosaltres mateixos ens hem fet al nostre vehicle. NO pot negar-se a pagar els danys provocats a una tercera persona, tot i així també ens podria reclamar el pagament d'una sobreprima.

 

El conductor es troba sota els efectes de l’alcohol o no té carnet.

Tant si és menor o major de 25 anys l’asseguradora només cobrirà els danys a tercers i desprès et reclamarà tota la suma que hagi pagat, a part de la pèrdua de punts i la multa que hauràs de pagar.

 

 

 Esperem que la informació t’hagi servit, COMPARTEIX, potser li serveix a algú altre! I recorda que pots calcular l’assegurança del teu vehicle sense compromís des de la nostra web!!!