Tens por que l'inquilí no et pagui el lloguer? Assegura-ho!!!

10/05/2016

Les assegurances de lloguer estan a l'ordre del dia. Ofereixen garanties en el cobrament de les mensualitats i donen resposta a possibles incompliments de contracte. Informa't

Tothom sap que llogar una propietat no és feina fàcil. Genera molts dubtes i moltes vegades aquest lloguer que en un principi ens havia d'ajudar a mantenir la propietat, cobrir despeses (IBI, assegurances, impostos...) i finalment treure'n un benefici; ens pot acabar portant molts mals de cap.

 

D'entrada entenem que la majoria de vegades que lloguem una propietat ho fem a persones que cuidaran de la casa com si fos la seva, en certa forma ho és durant un temps; pagaran el lloguer i compliran els punts del contracte signat. Però malauradament no sempre és així i en aquests casos el termini entre que es denuncia aquest problema i finalment l'inquilí abandona la casa pot ser molt llarg, amb la conseqüent pèrdua d'ingressos, feina de gestió, pagament d'advocats, etc..

En l'afany de cobrir tots els riscos que poden sorgir quan ets propietari d'un immoble Catalana Occident ha creat l'assegurança de lloguer, que dóna les següents cobertures:

 

  • Impagament del lloguer per part de l'inquilí. Catalana Occident es farà càrrec de pagar el 100% de l'import del lloguer que deixi de pagar l'inquilí fins a 12 mesos.
  • Actes vandàlics o robatori per part de l'inquilí al pis assegurat. Aquesta cobertura està generalment exclosa a les assegurances del nostre pis o casa i només es dóna en aquest producte de lloguer. Les assegurances de casa normals cobreixen els danys que pugui causar una tercera persona en una de les nostres propietats, però al mateix temps no consideren que un inquilí sigui un tercer, ja que té el nostre vistiplau d'entrar a la propietat tan bon punt li hem donat les claus. Per tant aquest és l'únic producte que ens pot cobrir davant de les destrosses tant de mobiliari com a l'edifici que pugui provocar un inquilí.
  • Defensa jurídica. Cobrim els honoraris d'advocat i despeses judicials en casos d'incompliment del contracte. Si l'inquilí deixa de pagar les mensualitats, apart de garantir el pagament cobrim les despeses judicials de fer-lo fora el més ràpid possible ( en aquest cas, ens interessa als dos). Abans d'acceptar el risc, l'asseguradora farà una recollida d'informació tant del contracte, com de les dades de l'inquilí i avaluarà els riscos. 

Informa't de més condicions aquí sense cap compromís.

 

http://www.assegurancesroses.cat/ca/productes/vivenda/

 

Gràcies per llegir-nos!!!