Qui som

Assegurances Colls & Guerra, és una agència d’assegurances situada a Roses.

Som una agència d'assegurances amb més de 60 anys d'experiència en el sector. Comercialitzem tots els rams d'assegurança del mercat i basem la nostra filosofia de treball en la personalització i el servei.

Sempre oberts a les noves tecnologies, seguim apostant pel tracte directe. Apostem per conèixer als nostres clients, per identificar la seva situació única i personal i finalment, oferir-li productes que s'ajustin als seus riscos i necessitats. Sense assegurances de més, ni de menys. Identificant primer els riscos personals de cadascú, i aportant solucions asseguradores. 

Centrem la nostra feina a oferir proximitat i ajuda als nostres clients quan algun imprevist apareix a les seves vides. Posem experiència adquirida durant tres generacions al servei del teu assessorament en matèria d'assegurances.

Servei i tracte familiar que no només acaba quan el client contracta la seva assegurança, seguim a l'espera dels seus dubtes i preguntes, oferim servei de reparadors, tallers preferents i moltes altres avantatges en el moment en que passi el sinistre, perquè el nostre client no s'hagi de preocupar de res.

Amb el suport de Catalana Occident, empresa líder del sector assegurador espanyol i segur de crèdit a nivell mundial amb més de 150 anys d'experiència, oferim servei assegurador a la nostra oficina situada al centre de Roses.